keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pikavisiitti Hua Hiniin

Bang Saphanin jälkeen lähdimme Hua Hiniin, joka sijaitsee noin 150 kilometriä pohjoiseen Bang Saphanista. Tarkoituksemme oli käydä treffaamassa Peksiä, joka oli Hua Hinissä lomailemassa. Suunnitelmissa oli taittaa matka tälläkin kertaa junalla, mutta junat oli pääsääntöisesti myyty loppuun paikallisten lomien takia. Menimme kuitenkin juna-asemalle siinä uskossa että saisimme liput kolmannesta luokasta, jonne lippuja on aina saatavilla. Kyseisessä iltapäiväjunassa ei kuitenkaan ollut kolmatta luokkaa ollenkaan, joten piti keksiä joku toinen kulkuväline. Bussiasema oli onneksi parin sadan metrin päässä ja saimme liput kahden tunnin päästä lähtevään bussiin. Odotusaika sujui mukavasti kahvilassa lounaan merkeissä ja netissä surffaillen. Bussimatkalla näimme pahan näköisen kolarin motarin vastakkaisella kaistalla. Täyteen, ja vähän ylikin, kuormattu lava-auto oli kaatunut ja ambulanssi lähti pillit ulvoen paikalta.

Saavuimme Hua Hiniin illan jo pimennyttyä. Bussi jätti meidät sen tien päähän, jolla hotellimme sijaitsi. Lähdimme kävelemään tietä pitkin ja emme löytäneet hotelliamme vaikka sen piti sijaita kadun varrella. Sen sijaan bongasimme sattumalta Peksin ravintolan terassilta ja saimme apua suunnistukseen ja vielä mopokyydin hotellille. :) 

Pari päivää Hua Hinissa meni kuulumisia vaihdellen ja iltaisin Hua Hinin kuppiloissa istuskellen. Marialle iski pienimuotoinen flunssa päälle ja päivä meni hotellilla levätessä. Juha ja Peksi sen sijaan kävivät biitsillä ja huristelemassa mopolla lähiympäristössä. Mukava löytö oli suomalaisen ylläpitämä thai boxing -treenisali, jossa pojat kävivät rupattelemassa. Olipas mukava nähdä Peksiä ja myös uusia tuttavuuksia Peksin kautta!

Mää ja poja. Gyl :) 

Lauantaina otettiin suunta taas vaihteeksi kohti Bangkokia, jossa viettäisimme viimeiset Aasian päivät. 


-J&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti