maanantai 13. tammikuuta 2014

Goodbye Asia!

Viimeiset päivät Aasiassa vietimme mahtavassa, tuoksujen ja hälinän täyttämässä Bangkokissa. Alun kangertelun jälkeen olemmekin hurahtaneet kaupunkiin täysin! 

Tällä kertaa otimme riskin ja vaihdoimme hyväksi havaitun vakiohostellimme toiseen. Iloksemme saimme huomata, että tämä uusi olikin vielä parempi kuin edellinen. Kolmen tähden hostelli, Siamaze, sijaitsee Sutthisan -metroaseman läheisyydessä. Ei siis aivan keskustassa, mutta metrolla kun ajelee viisi pysäkin väliä niin on jo Sukhumvit -asemalla. Hostelli oli aivan uusi ja erittäin viihtyisä. Patjat olivat parhaimmat koko reissun aikana, aamupalaa oli tarjolla ja palvelukin oli ensiluokkaista. Tämä hostelli kiilasi viime metreillä yhdeksi Aasian suosikiksemme.  

Tällä kertaa ohjelmassamme oli muun muassa shoppailua. Australian hinnat ovat sen verran korkeammat eli jos jotain aikoisimme ostaa niin nyt oli sen aika. Viihdyimmekin jonkin verran Terminal 21 -ostoskeskuksessa. Ostoskeskuksen kyltit ja opasteet jäljittelevät lentokenttien kylttejä ja eri kerroksista löytyy eri maiden teemoja.

Lisäksi kävimme räätälillä teettämässä Juhalle puvun, joka lähti postin mukana Suomeen. 

Sovittelua ja mittausta 

Terminal 21, "Lontoo"

Terminal 21, "San Francisco"

Kaupunkikuvaa

Saimme vihdoin maistettua durian -nimistä hedelmää joka on ollut "to do" -listallamme koko Aasian vierailun ajan. Jostain syystä maistaminen jäi viimeisiin Aasian päiviin... Kyseinen hedelmä on hajunsa takia kielletty monissa julkisissa tiloissa. Durian on iso, vihreä ja piikikäs hedelmä, jonka sisältä paljastuu jopa hieman karkille maistuva keltainen sisus. Hyvää ja makeaa oli, kannattaa maistaa! Suunnitelmissamme oli tällä Bangkokin vierailulla käydä jokiristeilyllä, katsomassa thai-nyrkkeilyä ja käydä jossakin kaupungin kymmenistä skybareista. Puvun teettämisessä sovituksineen meni yllättävän paljon aikaa joten noista suunnitelmista ehdimme toteuttaa vain skybarissa käymisen, yllätys yllätys. ;) Kävimme Marriot Sukhumvit -hotellin 48 kerroksessa Octave -nimisessä baarissa ja näkymät olivat aika jees, vai mitä sanotte? Tuli siis aika heittää hyvästit Aasialle ja lähteä down underiin! Haikein mielin lähdimme Aasiasta neljän ja puolen kuukauden jälkeen mutta eiköhän Australia vie meidät mukanaan ystävällisyydellään ja kauneudellaan. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti