lauantai 31. elokuuta 2013

Pyykkäystä Singaporessa

Tiistaina lensimme Singaporeen parin päivän pituiselle välipysähdykselle ennen Balia. Olemme menossa Singaporeen vielä pari kertaa uudestaankin tämän matkan aikana, joten tavoitteena ei ollut tällä visiitillä nähtävyydet ja kaupunkiin tutustuminen, sen sijaan oli tarvetta vaatteiden pyykkäykselle. Se hoituikin kätevästi hotellimme lähellä olleessa itsepalvelupesulassa ystävällisen pesulatyöntekijän opastuksella. 

Singaporen hintataso on kalliimpi kuin muualla Aasiassa, joten näin reppureissaajina tietenkin kartoitimme mistä löytyisi mahdollisimman edullinen yöpymisvaihtoehto. Päätimme yöpyä Geylangin alueella, josta löytyy kohtuuhintaista majoitusta. Huoneessamme oli myös oma kylpyhuone, jota ei halvimmissa hostellimajoituksissa yleensä ole. Olimme lukeneet Geylangin alueesta, että siellä on paljon edullisia ruokapaikkoja katujen varsilla sekä muutenkin alue on vilkas ja eläväinen. Kaduilla näkyi paljon ”iloisia tyttöjä”, joiden liiketoimet alkoivat jo heti päivällä. Tämä oli kieltämättä miinuspuoli muuten mukavalle alueelle. Asia oli kyllä tiedossamme etukäteen, mutta emme tienneet, että kyse oli niinkin laajasta ilmiöstä. :) 

Teimme iltakävelyn kaupungin keskustassa ja Marina Bayn ympäristö näytti komealta! Singaporen F1 -kisa, jota olemme kolmen viikon kuluttua menossa katsomaan, ajetaan ihan kaupungin keskustassa. Radan rakennustyöt olivatkin jo täydessä vauhdissa. 

Kävimme syömässä Chinatownissa, vaihteeksi taas dim sum -paikassa. :) Kävelimme myös markkinakaduilla, joita löytyi samaan tyyliin kuin Hong Kongissakin. Seuraavalla visiitillä Singaporeen yövymme juuri Chinatownissa, tulipahan tsekattua tuleva ”asuinympäristö” siinä samalla. :) 

Tällä kertaa kirjoitus tulee ilman kuvia, seuraavalta visiitiltä lupaamme myös fotoja. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti