tiistai 15. lokakuuta 2013

Formula, food and friends in Singapore

Vierailimme toistamiseen Singaporessa, tällä kertaa Formula ykkösten merkeissä. Saimme myös ”vieraita” Suomesta, joiden kanssa seikkailimme kaupungissa ja formulakatsomossa muutaman päivän ajan. Tällä toisella Singaporen vierailulla tykästyimme kaupunkiin enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Hostellimme oli tällä kerralla Chinatownissa, joka on eloisa kaupunginosa katukojuineen ja monine ruokapaikkoineen. Meidän suosikkiruokapaikkoja oli Chinatownin ravintoloiden lisäksi hawker centerit sekä ostoskeskusten food courtit. Näissä ruokavalikoima on monipuolinen ja niiden useista eri kojuista voi valita mieleisensä annoksen. Ruoka-annoksen sai yleensä noin 3-4 eurolla. 

F1-kisat oli kokemisen arvoinen tapahtuma. Vajaan kahden sadan euron lipulla sai kyllä rahoille vastinetta. Kolmen päivän kisalipun lisäksi oli järjestetty oheistapahtumia, kuten upea ilotulitus kisan päätteeksi, paljon konsertteja ja esiintyjiä, esim. The Killers ja Rihanna. Pääasia tietysti oli itse kisa, joka menikin Kimiltä upeasti, nousu 13. sijalta palkintopallille kolmanneksi! 

Kaupunki alkoi siis todellakin avautumaan meille toisella vierailukerralla. Singaporesta löytyy suurkaupungin mukaansatempaava tunnelma ja kaikenkattava valikoima aasialaista ruokaa. Singaporeen voimme kyllä palata taas uudestaan, mahdollisesti vielä tällä reissulla. Kiitos myös Formula 1 -kannustustiimille vierailusta! 

-M&J 

Kaupunkimaisemaa 

Näkymiä Marina Bay Sands -pilvenpiirtäjän ylätasanteelta 

 Kuvassa Singapore Flyer -maailmanpyörä ja hieman näkyy myös F1-rataa 

 
Muutama rahtialus taustalla 

F1-katsomo, vapaat harjoitukset 

Katsomosta oli kauniit näkymät (vasemmalla Marina Bay Sands)

 
Samaa näkymää iltavalaistuksessa


 Kimi!

 


 
Radalle pääsi kisan jälkeen kävelemään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti